morfeusz_76 Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Przedstawiam kolegom moje wypociny z tematu radzieckiej pancerki... Wiem,ze nie najlepiej wyszło ale myślę ze kolejne modele w tym temacie "wydorośleją" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Mi się podoba w zwłaszcza brudzenie , ale czy jedna gąsienica nie jest przypadkiem za luzina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 24 Września 2014 Autor Share Napisano 24 Września 2014 Mi się podoba w zwłaszcza brudzenie , ale czy jedna gąsienica nie jest przypadkiem za luzina . Dokładnie tak...paskudnie to wyszło ale na winiecie już tak się to w oczy nie rzuca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Te zwisy z przodu zarówno na jednej, jak i na drugiej są nie takie. W tych miejscach gąsienica jest napięta. Z jakiego zestawu robiłeś tego teciaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi