Focus Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Zdjęcia są bezwzględne dopiero na nich widzę niedoróbki w przyszłości będę fotografować model przed malowaniem no i na kompie patrzyć czy wszystko jest ok. A tak można wytykać bublowatości może coś więcej zauważycie niż ja. PZDR Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Bardzo fajny model tak legendarnego śmigłowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Ładnie sklejony , ja bym go jeszcze troszke zwashowal . Nie miałeś problemów z położeniem tej kalkomani szczęk na nosie wiatraka? Skleiłem w tym roku wersję B i D , a w przyszłości chcę popełnić jeszcze tą co Ty , bo Huey to piękna maszyna:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 26 Września 2014 Autor Share Napisano 26 Września 2014 Nie miałeś problemów z położeniem tej kalkomani szczęk na nosie wiatraka? Miałem kłopoty ostatecznie zniszczyłem kalkomanie, miałem tylko softer MM a zębiska namalowałem od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi