lordrene Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Skończona Merkava IV LIC. Model robiony prawie prosto z pudla. Merytorycznie zero Do czasu wash'a bylem z niej dość zadowolony. Niestety później mnie poniosła fantazja . Za dużo błota, pigmetow. Ale to pierwszy raz kiedy brudziłem model. Następne będą lepsze chyba. Biczujcie A tu sesja z podstawka. W sumie wszystko DIY. Trawa ze sznurka, krzaki tez, suszone kwiatki z trawnika kamienie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojt1 Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Hej.W sumie jest potencjal. Moze troche przegieles z blotem ale jak bys przyciemnil te bloto to byloby ok. W koncu tam tez pada deszcz,nawet snieg. Fajnie,mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 Dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 Powiem tak. Dodanie podstawki, dużo dodało modelowi, ale powiem szczerze szału nie ma. Dla mnie te malowanie jest zbyt szare i monotonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 A teraz? Nowe fotki, robione telefonem ale chyba niebo lepsze od tych starych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Drogi Remigiuszu wstaw większe zdjęcia nie chodzi o rozdzielczości tylko o rozmiar w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi