Paranoid Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Model w końcu został ukończony. Chciałbym podziękować wszystkim podpowiadającym jak i oglądającym. I z wcześniejszym ulepkiem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Parę rzeczy bym zmienił. Na pewno brudzenie i skoro to amfibia, to zdecydowanie ślady styku z oceaniczną wodą. Wszystko do wypracowania przy kolejnych modelach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paranoid Napisano 28 Września 2014 Autor Share Napisano 28 Września 2014 Dzięki, za opinię. Właśnie o to mi chodziło. Co konkretnie poprawić w brudzeniu? Mówisz o dorobieniu scumline, mam specyfik do tego z okrętowych AK Interactive, aczkolwiek efekt jaki można uzyskać na 350-kach nie koniecznie będzie odpowiadał w skali 100 razy większej. Brudzenie na poważnie, praktycznie to mój drugi model, przy którym coś poważniejszego chcę podziałać, przy następnym podziałam na pewno lepiej. Aha i jeszcze jedno pytanie. Czy pigmenty po zastosowaniu fixera i po jego wyschnięciu mogą zmieniać kolor pod wpływem wilgoci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi