drabik Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 ... czyli o insektach bez łapek;) To tak w ramach kontynuowania Szybowcowej Świeckiej Tradycji;) I równie klasycznie - odrobina wariactwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Jeden z moich ulubionych szybowców.....fajniutka jest P.S.mam ją też ale w 1/33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Przez Twój poprzedni wątek i ja mam taką na warsztacie. Przyznaję, bardzo to przyjemna dziedzina modelowania W tym malowaniu, jak mi się zdaje, krawędzie natarcia i końcówki skrzydeł i stateczników powinny być białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Grzesiu zgadza się,na szczęście to akurat można skorygować bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 4 Października 2014 Autor Share Napisano 4 Października 2014 Grześ - krawędzie natarcia skrzydeł zrobiłem białe, ale resztę faktycznie nie; myślę jednak, że z uwagi na kolor plastiku nie byłoby najwygodniej jakoś z głową i ostrożnie ten "pomarańcz" zeszlifować;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 Bardzo ładna.Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi