erolo2000 Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Witam kolejny raz Waszmościów. Przedstawiam mój kolejny model z "gazety" - błednie opisany jako Ausf. C - oczywiście jest to Ausf. c ...Wielkość liter robi różnicę - zupełnie inna konstrukcja przodu wanny. Wrzesień 1939 , malowany pędzlami. I gotwoa cała czwóreczka moich ostatnich germańców (razem) : Się klei - nie ma lipy Cytuj
LordDisneyland Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Jakże dopieszczona zapałka poglądowa Faktycznie, nie ma lipy Sam czułg tyż mi się podoba. Czy ten krzyż z przodu malowałeś, czy to kalkomania? Cytuj
erolo2000 Napisano 12 Października 2014 Autor Napisano 12 Października 2014 Dzięki w sumie dużo z nim roboty nie było . Kalka z zestawu - generalnie strasznie cienkie te kalki od FtF z jednej strony dobrze z drugiej źle - spore trudności z nakładaniem. Cytuj
hiwis Napisano 13 Października 2014 Napisano 13 Października 2014 Moim zdaniem bardzo fajnie wyszły Ci te "szaraki" Jakim "szarym" malowałeś ? Pozdrawiam Cytuj
erolo2000 Napisano 13 Października 2014 Autor Napisano 13 Października 2014 Dzięki. Malowałem Pactrą chyba 107 , ale zmodyfikowaną mix z białym i DAK konkretnie rozcieńczona 3 warstwy poszły a na końcu brudzenie olejami + benzyna do zapalniczek (biedronka) na to lakier matowy i pinwash. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi