erolo2000 Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Witam kolejny raz Waszmościów. Przedstawiam mój kolejny model z "gazety" - błednie opisany jako Ausf. C - oczywiście jest to Ausf. c ...Wielkość liter robi różnicę - zupełnie inna konstrukcja przodu wanny. Wrzesień 1939 , malowany pędzlami. I gotwoa cała czwóreczka moich ostatnich germańców (razem) : Się klei - nie ma lipy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Jakże dopieszczona zapałka poglądowa Faktycznie, nie ma lipy Sam czułg tyż mi się podoba. Czy ten krzyż z przodu malowałeś, czy to kalkomania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted October 12, 2014 Author Share Posted October 12, 2014 Dzięki w sumie dużo z nim roboty nie było . Kalka z zestawu - generalnie strasznie cienkie te kalki od FtF z jednej strony dobrze z drugiej źle - spore trudności z nakładaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Moim zdaniem bardzo fajnie wyszły Ci te "szaraki" Jakim "szarym" malowałeś ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted October 13, 2014 Author Share Posted October 13, 2014 Dzięki. Malowałem Pactrą chyba 107 , ale zmodyfikowaną mix z białym i DAK konkretnie rozcieńczona 3 warstwy poszły a na końcu brudzenie olejami + benzyna do zapalniczek (biedronka) na to lakier matowy i pinwash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts