erolo2000 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Witam kolejny raz Waszmościów. Przedstawiam mój kolejny model z "gazety" - błednie opisany jako Ausf. C - oczywiście jest to Ausf. c ...Wielkość liter robi różnicę - zupełnie inna konstrukcja przodu wanny. Wrzesień 1939 , malowany pędzlami. I gotwoa cała czwóreczka moich ostatnich germańców (razem) : Się klei - nie ma lipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Jakże dopieszczona zapałka poglądowa Faktycznie, nie ma lipy Sam czułg tyż mi się podoba. Czy ten krzyż z przodu malowałeś, czy to kalkomania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Października 2014 Autor Share Napisano 12 Października 2014 Dzięki w sumie dużo z nim roboty nie było . Kalka z zestawu - generalnie strasznie cienkie te kalki od FtF z jednej strony dobrze z drugiej źle - spore trudności z nakładaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Moim zdaniem bardzo fajnie wyszły Ci te "szaraki" Jakim "szarym" malowałeś ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 13 Października 2014 Autor Share Napisano 13 Października 2014 Dzięki. Malowałem Pactrą chyba 107 , ale zmodyfikowaną mix z białym i DAK konkretnie rozcieńczona 3 warstwy poszły a na końcu brudzenie olejami + benzyna do zapalniczek (biedronka) na to lakier matowy i pinwash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi