Przemek R Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Witam oto moje kolejne "wypociny" które stworzyłem Model to zestaw trumpka w skali 1:35 z dodatkiem blach z zestawu.Pierwszy raz zastosowałem w mym modelarstwie trój barwne kamo,efekt taki jak widać mogło być lepiej.Wash wykonany olejami (czerń kostna z terpentyną) i do tego suchy pędzel żeby uwydatnić bryłę modelu co myślę ze mi sie udało.Model jest jeszcze nie skończony brakuje kilku dupereli ale będą na pewno(narzędzia itp.) FOTKI: I tu prośba do szanownych Kolegów co zrobić żeby ten model wyglądał jeszcze lepiej Mam pełna świadomość ze jest tu wiele błędów ale co da sie poprawić to poprawie P.S Oczywiście na tym etapie krytyka mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Fajny. I tu prośba do szanownych Kolegów co zrobić żeby ten model wyglądał jeszcze lepiej Może nieco przykurzyć koła i dolną część podwozia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 Witam, ładny wash! Super Może by spróbować jakieś delikatne obicia i zacieki? Nawet subtelne nadadzą modelowi życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 Bardzo fajny tylko jakiś taki za czysty i ma za ostre jak na mój gust barwy. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 28 Października 2007 Autor Share Napisano 28 Października 2007 Nio może i za czysty postaram sie go troszku przykurzyć pigmentami.Jak napisał MrBat sprobuje wykonać troszku obić w sumie nie mam pojęcia jak sie za to zabrać ale cuś wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 Dlaczego w tytule wątku użyłeś takiej dziwnej nazwy, a nie tej z naszej nomenklatury wojskowej? Z tymi obiciami to nie przesadzaj... A kolory są ok, takich używa nasza armia, tylko czy malowałeś podwozie na podstawie jakichś zdjęć? Bo jakoś tak mało tych plamek brązowo-zielonych. Modelik fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 28 Października 2007 Autor Share Napisano 28 Października 2007 Robiłem pierwszy raz krój barwne kamo i sugerowałem sie instrukcja. A co do tytułu postu to jest to nazwa z pudełka Obicia będę trenował na jakimś złomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi