Grzegorz2222 Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2015 Nakladalem go pedzlem , mozna aero?? I powiedz mi co z tym teraz zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz2222 Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2015 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Areo bendzie wygofniej zrub jeszcze raz filtr w proporcji 1 czensc farby 9 rozpuszczalnika i nanieś ruwnomiernie mgielke Jesli filtr jest oleiny to mozesz go zmyć bialym spirytusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz2222 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2015 Tak zrobilem , tylko zamiast spirytisu uzyłem benzyny ekstrakcyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz2222 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2015 Okej wieczorem wrzuce zdjecia modelu juz po łoszowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz2222 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2015 Jeszcze jedno mozna zrobic deszczo znaki z farby akrylowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 można ale łatwiej będzie oleiną masz więcej czasu na zabawę a jak coś nie wyjdzie to łatwo można usunąć tylko zawespiecz poprzednie warstwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz2222 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2015 Oto zdjęcia modelu po filtrach , łoszu. Sidloux dałem po filtrze po kalkach i po łoszowaniu. Wiem , że nie wszystko jest najlepiej ale to mój 1 taki model. Przy następnym się postaram już aby wszystko było tak jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz2222 Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2015 I jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi