Dood Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Witam, Poniżej przedstawiam moje modele z serii FTF. Aby nie tworzyć nadmiernej liczby wątków wszystkie pojazdy polskie umieszczam w jednym temacie. Modele są malowane farbami humbrol, aerografem i pędzlem, wash robiony jest farbami dla plastyków - użyłem brązu van dycka. Brudzenie wykonane jest suchymi pastelami nakładanymi przy pomocy pędzelka. TKS z działkiem 20mm TK3 Samochody WZ34 i WZ34 II C2P Renault FT17 Fiat 621 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 Fajne maluchy! W TKS-ie z działkiem 20 mm warto by usunąć niepotrzebną podstawę do strzelań przeciwlotniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 Fajne maluchy! Przyłączam się, bardzo ładna kolekcja. Szkoda tylko, że same PL, widzę, że niemieckie również robisz. Trza było wszystko w jednym wątku wsadzić, nie musiałby człowiek skakać z tematu do tematu. W TKS-ie z działkiem 20 mm warto by usunąć niepotrzebną podstawę do strzelań przeciwlotniczych. Hmm, nie musisz przypominać. Ja też sieknąłem TKS z 20mm z uchwytem do KMu Tak jakoś wyszło, bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 Konkretna kolekcja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dood Napisano 23 Października 2014 Autor Share Napisano 23 Października 2014 Dzięki za opinie W TKS-ie z działkiem 20 mm warto by usunąć niepotrzebną podstawę do strzelań przeciwlotniczych. Teraz to już musi tak zostać, jeśli go zdejmę to zostanie niepomalowana dziura ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 Ktoś Ci na Fiata usiadł? Fajne maluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi