SkivoPL Napisano 24 Października 2014 Share Napisano 24 Października 2014 Witam Zapewne każdy z Was słyszał o serialu Nieustraszony :-> Jako bżdąc byłem wielkim fanem tego serialu. Gdy zobaczyłem ten model na liście nowości od razu go kupiłem No i jest Niedługo kolejne aktualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inskript Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 Gdzie kupiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkivoPL Napisano 25 Października 2014 Autor Share Napisano 25 Października 2014 http://www.mojehobby.pl/products/Knight-Rider-Season-Four.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkivoPL Napisano 25 Października 2014 Autor Share Napisano 25 Października 2014 Podwozie skończone. Jeszcze pomyślę czy nie zdjąć chromu z tego wydechu i pomalować po swojemu. Ten chrom wygląda dużo lepiej niż np ten z revella, ale wydaje mi się że za bardzo się wyróżnia. Kasta dostała mr. surfacera 1200. Jeszcze będzie kilka poprawek i druga warstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkivoPL Napisano 27 Października 2014 Autor Share Napisano 27 Października 2014 Wnętrze prawie skończone. Jeszcze tylko pomalować "drzwi", przykleić kierownicę i gotowe. Jak widać położyłem lakier. Na tylnym błotniku wyszło idealne lusterko 8-) , ale wszędzie indziej powstała skórka i gdzieniegdzie farfocle. Polerowanie samą pastą będzie wystarczające, czy konieczne będzie przecieranie? Trochę się boję tarcia papierami ściernymi bo jestem zadowolony z efektu i nie chciał bym tego spaprać Poradźcie coś :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkivoPL Napisano 28 Października 2014 Autor Share Napisano 28 Października 2014 Wnętrze skończone. Następnym krokiem jest pomalowanie przyciemnionych fragmentów szyb. Niestety nie ma wgłębienia ani niczego o co można by oprzeć skalpel podczas wycinania maskowania. Miejsca do pomalowania są jedynie zmatowione. Myślę, że wiecie o co mi chodzi. Za cholerę nie wiem jak to pomalować, żeby jakoś wyglądało. Macie jakieś sposoby na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 No jak na razie jest schludnie. Czy to jest ten zestaw z działającym światełkiem z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkivoPL Napisano 28 Października 2014 Autor Share Napisano 28 Października 2014 Niestety nie. Ledy dokupuje się oddzielnie, ale nie są dostępne w polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Bo wydaje mi się że widziałem taki zestaw z działającym podświetleniem na przód. EDIT: http://www.hlj.com/product/AOS00800/Sci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Akash ma rację. Są różne wersje tego modelu. Jest wersja z przednim skanerem LED: Skaner Jest też wersja "rozkładanymi" elementami nadwozia: Rozkładany W Polsce chyba ciężko było by je kupić, ale w Czechach można. np. http://www.car-model-kit.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkivoPL Napisano 29 Października 2014 Autor Share Napisano 29 Października 2014 To że są, to wiem, ale w Polsce są nie dostępne :p Chciałem zamówić z Japonii w zestawie ze skanerem, ale jakoś nie byłem przekonany do sprowadzania i stwierdziłem, że zamówię z pewnego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Wygląda mega, lakier też ładnie położony. Fajne wnętrze...kurde narobiłeś mi smaku na takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkivoPL Napisano 31 Października 2014 Autor Share Napisano 31 Października 2014 Cieszę się, że Ci się podoba ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Wam też zdjęcia ładują się pół godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Fotki maja po kilka MB, więc szybko nie może być Autor nie zawracał sobie głowy dostosowaniem ich do wymogów Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkivoPL Napisano 2 Listopada 2014 Autor Share Napisano 2 Listopada 2014 Niestety, ale nie mogę edytować już tamtych postów Nikt mi nie zwrócił wcześniej uwagi i nie pomyślałem o zmniejszaniu ich No, ale myślę, że mi wybaczycie tą małą wpadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Spoko, da się żyć :P Model fajny, ten błotnik jest idealnie pomalowany. Jakby tak wyglądało całe auto to było by świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 7 Listopada 2014 Share Napisano 7 Listopada 2014 Teraz to już w ogóle zdjęć nie ma :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkivoPL Napisano 7 Listopada 2014 Autor Share Napisano 7 Listopada 2014 Napisałem do moderatora, żeby podmienił linki, ale jeszcze tego nie zrobił. Na dniach zdjęcia powinny się pojawić mod: zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkivoPL Napisano 10 Listopada 2014 Autor Share Napisano 10 Listopada 2014 K.I.T.T. już prawie gotowy . Zostały jeszcze tylko szyby i detale jak lusterka, i kierunkowskazy. Zdjęcia robione w pełni profesjonalym studiu fotograficznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkivoPL Napisano 16 Listopada 2014 Autor Share Napisano 16 Listopada 2014 Model skończony Zapraszam do galerii: viewtopic.php?f=73&t=46274 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi