Drozdek Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Nie wiem czy ktoś przedstawiał zawartość pudełka poniższego modelu, jeśli tak to wątek do skasowania. Oto mój najnowszy nabytek, co tu dużo mówić, na dniach zacznę warsztat. Model ma długość 53cm. Musashi również jest już przy mnie i lada dzień zostanie dokończone malowanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Dzięki za inboxa ..też mam takiego tylko bez wnętrza. Czeka na swoją kolej do sklejenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 30 Października 2014 Autor Share Napisano 30 Października 2014 Ktoś może wie czy do tego modelu są jakieś blaszki? Bo osobiście nie wiem gdzie szukać gdyż nie jestem jeszcze wtajemniczony w ten poziom dlatego proszę Was o pomoc. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 ten model jest tak stary że nie ma raczej blaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 22 Listopada 2014 Autor Share Napisano 22 Listopada 2014 Też już się o tym przekonałem właśnie, trochę szkoda no ale trudno się mówi. Spróbuję drabinkę jedynie z drutu zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi