Piotr_P Napisano 30 Października 2014 Napisano 30 Października 2014 Witam . Ma ktoś może zdjęcia kanapy we Fiacie 621? Ja w swoich zbiorach nie znalazłem. W sieci może słabo szukałem ale też nie znalazłem choć jestem w trakcie poszukiwań... Bardzo chętnie zobaczę wygląd kanapy w stanie agonalnym tj w rozpadzie,układ sprężyn itp Temat dość pilny... dzięki Cytuj
neptun1939 Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 Czyżby szykował się wrak naszego fiacika? Również szukałem zdjęć wnętrza, ale niestety w necie "ćma". Cytuj
Piotr_P Napisano 31 Października 2014 Autor Napisano 31 Października 2014 Plan jest ,wykonanie też w trakcie...o ile nieco można się nico posiłkować zdjęciami pożarniczego fiacika z Mysłowic to jak zrobić uszkodzone /spalone/rozdarte fotele to pomysłu nie mam jak mogłyby wyglądać takowe. Chyba będę improwizował. .. jeśli kolega szuka zdjęć wnętrza jako takiego to trzeba przekopac forum dobroni.pl . Znalazlem chyba tam zdjęcia czekajacego na odrestaurowanie fiata z muzeum warszawskiego. Cytuj
Dżejrosz Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 Plan jest ,wykonanie też w trakcie...o ile nieco można się nico posiłkować zdjęciami pożarniczego fiacika z Mysłowic to jak zrobić uszkodzone /spalone/rozdarte fotele to pomysłu nie mam jak mogłyby wyglądać takowe. Chyba będę improwizował. .. jeśli kolega szuka zdjęć wnętrza jako takiego to trzeba przekopac forum dobroni.pl . Znalazlem chyba tam zdjęcia czekajacego na odrestaurowanie fiata z muzeum warszawskiego. Rozdarte fotele to możesz , według mnie , zrobić na dwa sposoby : albo chusteczka higieniczna albo folia aluminiowa. W przypadku chusteczek , moczysz je w roztworze wikolu i wody , nakładasz i chyba po wyschnięciu rozdzierasz wedle uznania. Wydaje mi się ,że chyba będzie ok , ale nie wiem , nie robiłem , nie znam się . POdałem pierwszy lepszy przykład jaki wpadł mi do głowy, może inni się wypowiedzą. Pozdrawiam Cytuj
Piotr_P Napisano 31 Października 2014 Autor Napisano 31 Października 2014 (edytowane) oj tam rozdarte....mają być spalone o rozdartych fotelach wspomniałem tylko dlatego,że wtedy widać przeważnie to co jest pod spodem chciałby osiągnąć taki efekt tylo ,ze po ... http://www.blitz72.com/2011/10/wip-72-aifix-ww2-jeep-willys/ http://www.blitz72.com/2011/11/wip-72-aifix-ww2-jeep-willys-part-3/ i na filmiku Edytowane 31 Października 2014 przez Gość Cytuj
Dżejrosz Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 oj tam rozdarte....mają być spalone o rozdartych fotelach wspomniałem tylko dlatego,że wtedy widać przeważnie to co jest pod spodem Spalone pewnie podobną techniką. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi