Piotr_P Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Witam . Ma ktoś może zdjęcia kanapy we Fiacie 621? Ja w swoich zbiorach nie znalazłem. W sieci może słabo szukałem ale też nie znalazłem choć jestem w trakcie poszukiwań... Bardzo chętnie zobaczę wygląd kanapy w stanie agonalnym tj w rozpadzie,układ sprężyn itp Temat dość pilny... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Czyżby szykował się wrak naszego fiacika? Również szukałem zdjęć wnętrza, ale niestety w necie "ćma". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 31 Października 2014 Autor Share Napisano 31 Października 2014 Plan jest ,wykonanie też w trakcie...o ile nieco można się nico posiłkować zdjęciami pożarniczego fiacika z Mysłowic to jak zrobić uszkodzone /spalone/rozdarte fotele to pomysłu nie mam jak mogłyby wyglądać takowe. Chyba będę improwizował. .. jeśli kolega szuka zdjęć wnętrza jako takiego to trzeba przekopac forum dobroni.pl . Znalazlem chyba tam zdjęcia czekajacego na odrestaurowanie fiata z muzeum warszawskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Plan jest ,wykonanie też w trakcie...o ile nieco można się nico posiłkować zdjęciami pożarniczego fiacika z Mysłowic to jak zrobić uszkodzone /spalone/rozdarte fotele to pomysłu nie mam jak mogłyby wyglądać takowe. Chyba będę improwizował. .. jeśli kolega szuka zdjęć wnętrza jako takiego to trzeba przekopac forum dobroni.pl . Znalazlem chyba tam zdjęcia czekajacego na odrestaurowanie fiata z muzeum warszawskiego. Rozdarte fotele to możesz , według mnie , zrobić na dwa sposoby : albo chusteczka higieniczna albo folia aluminiowa. W przypadku chusteczek , moczysz je w roztworze wikolu i wody , nakładasz i chyba po wyschnięciu rozdzierasz wedle uznania. Wydaje mi się ,że chyba będzie ok , ale nie wiem , nie robiłem , nie znam się . POdałem pierwszy lepszy przykład jaki wpadł mi do głowy, może inni się wypowiedzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 31 Października 2014 Autor Share Napisano 31 Października 2014 (edytowane) oj tam rozdarte....mają być spalone o rozdartych fotelach wspomniałem tylko dlatego,że wtedy widać przeważnie to co jest pod spodem chciałby osiągnąć taki efekt tylo ,ze po ... http://www.blitz72.com/2011/10/wip-72-aifix-ww2-jeep-willys/ http://www.blitz72.com/2011/11/wip-72-aifix-ww2-jeep-willys-part-3/ i na filmiku Edytowane 31 Października 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 oj tam rozdarte....mają być spalone o rozdartych fotelach wspomniałem tylko dlatego,że wtedy widać przeważnie to co jest pod spodem Spalone pewnie podobną techniką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi