Marcin94 Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 Witam Mam problem tzn. kupiłem dziś model śmigłowca Bell UH-1D "SAR'' firmy Revell i chciałbym przerobić go na wersje wojskową z wojny wietnamskiej i nie wiem jak to zrobić.Proszę o pomoc!! (ps.moim zdaniem malowanie i kałki to nie koniec problemu) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 No przede wszystkim dołóż uzbrojenie np: M-60 w drzwiach. Poza tym pięknie go wymaluj i daj odpowiednie "kałki". Resztą się nie przejmuj, nikt nic nie zauważy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 5 Listopada 2014 Autor Share Napisano 5 Listopada 2014 "kałki" a co to jest? Nie kalki przez przypadek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 5 Listopada 2014 Autor Share Napisano 5 Listopada 2014 A czy M 60 do Bella można kupić osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi