DarkWing Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Niedawno nabyłem jeden z najnowszych motocykli od Tamiya. Model zbudowany na potrzeby.... których jeszcze teraz nie ujawnię ale mam nadzieję, że już niedługo będę mógł o tym wspomnieć... Jest to warsztat jednowątkowy bez opisów, są one w zasadzie zbędne ponieważ wszystko przebiegało jak w poprzednich modelach. Pudełko... Zawartość... ... oraz budowa etap po etapie... Oczywiście tylko PZP. Jeśli ktoś chciałby coś dopytać to oczywiście zapraszam do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 DarkWing - już się martwiłem, że długo Cię tu nie było. Model jak zwykle u Ciebie piękny. Trochę brakuje mi purpury i fioletu na przepaleniach rury wydechowej, ale motocykl nowy, więc zakładam, że rura dopiero dostaje pierwszy nalot. Mam pytanie. Czy pokusisz się o dokonanie oceny? Stare modele Tamiy'i jak np robioną przez Ciebie Yamahę XV1000 można kupić za 50-60 zł. Modele z nowej produkcji kosztują 150-180 zł. Czy rzeczywiście warto dołożyć te 100 zł do nowego modelu? Czy róznica ceny wynika z jakości, czy tylko z tego, że jest to nowość? No i oczywiście z niecierpliwością czekam, jaką niespodziankę szykujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shakal84 Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Świetny. Czym malowałeś dolną cześć amortyzatorów z przodu ? (tą chromową). Ten główny czerwony kolor to farbka ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi