RH Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 created by picasa2html.com I jeszcze jeden P-40 ze stajni Hobby Craft created by picasa2html.com Tym razem P-40B z 78th PS ,18 grupa pościgowa Bellows Field ,Grudzień 1941 Pearl Harbor created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 i wszystko w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Piękny wstęp. Model ładnie wykonany. Ale po wstępie miałem nadzieje ze cześć dalsza totalnie mnie przytłoczy. Przykro mi to stwiedzic ze się zawiodłem , mając tak ładnie zrobiony model można wymyślić coś co go ożywi. Fotki to niestety nie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi