makinen Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Śruby- zobacz zestawy Meng SPS 004,005,006. Coś Tobie przypasuje http://www.jadarhobby.pl/meng-model-m-403.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2014 Dzieki makinen , tego wlasnie mi trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2014 Po kilku roboczogodzinach udalo mi sie zlozyc jedna gasienice. Gaski sa fajnie zdetalowane ale dlugo sie je sklada. Nie daje rady zrobic uchwytow ktore sa na pokrywie silnika, nie moge ich symetrycznie pozaginac :(. Zdjecia gasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 Patrząc na fotkę mikrofonu aż żal że niesłużę w wojsku w słonecznym Izraelu mikrofony są do nabycia w Saharze robi je Royal Model http://www.royalmodel.com/it/catalogo_dettaglio.php?id_art=621 podiób trochę nakładki na gąskach-są "fabryczne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2014 W Saharahobby sa ale amerykanskie,chociaz nie wiem czy jakas wielka roznica jest pomiedzy nimi.Fakt , z taka czolgistka przyjemnie by sie sluzylo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 W Saharahobby sa ale amerykanskie Sprowadzą nie martw się i różnic a jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2014 A dadza rade tak do konca roku sprowadzic ?a moze i to daliby rade http://www.jadarhobby.pl/meng-sps005-nuts-and-bolts-for-vehiclediorama-p-36597.html?manufacturers_id=403 |? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 Zapytać zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2014 Ja myslalem ze ty tam jakies udzialy masz , widze ze bede musial sam do nich napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Ostatnio napisałem do nich ponad miesiąc temu i do tej pory nie odpisali...ale kombinuj mi sprowadzili te mikrofony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2015 Witam ponownie,dorobilem jeszcze kilka rzeczy i chyba juz na tym przystane, brak mi motywacji do dalszego dzialania z tym modelem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Fajnie wyszło, fajnie by było wymienić ten druciany uchwyt, który zamontowałeś na skrzynce przeznaczonej na smary i oleje, w oryginale jest tam klamka, taka sama jak na bocznych zasobnikach, na błotnikach z tego co pamiętam Legend daje ją do konwersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2015 No byla ta klamka w zestawie , ale nie przypominala ona w niczym klamki dlatego zrobilem z drutu , ale postaram sie cos wyrzezbic z pilistyrenu. Mam nadzieje ze uda mi sie w weekend zaczac malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2015 Nowe klamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 14 Lutego 2015 Autor Share Napisano 14 Lutego 2015 Dodaje kilka zdjec zrobionych na szybkiego.Galeria bedzie jak juz zostanie calkiem ukonczony,dzisiaj zaloze druga gasienice i musze zamowic farbki do soczewek i to bedzie chyba juz wszystko.Figurant doczekal sie sluchawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi