Maciej Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 Zatem postaw obok Yamaciaka a poczujesz różnicę.. ;) Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 Muszę przemyśleć sprawę, tym bardziej że na chwilę obecną bardziej korci mnie budowa yamato, zwłaszcza że mam okazję kupić do niego blachy w bardzo okazyjnej cenie. Coś szybko zmieniasz zdanie, najpierw miał być Nelson, pózniej Scharnhorst, a teraz Yamato... Najpierw to popracuj nad precyzją malowania i jak będzie ok, to wtedy pomyśl o blaszkach. Z japończyków podoba mi się tylko Yamato i Mogami A czemu akurat Mogami? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 26 Listopada 2014 Autor Share Napisano 26 Listopada 2014 Muszę przemyśleć sprawę, tym bardziej że na chwilę obecną bardziej korci mnie budowa yamato, zwłaszcza że mam okazję kupić do niego blachy w bardzo okazyjnej cenie. Coś szybko zmieniasz zdanie, najpierw miał być Nelson, pózniej Scharnhorst, a teraz Yamato... Najpierw to popracuj nad precyzją malowania i jak będzie ok, to wtedy pomyśl o blaszkach. Z japończyków podoba mi się tylko Yamato i Mogami A czemu akurat Mogami? Pozdrawiam Yamato bo z Sebą77 jestem dogadany co do blaszek, a nie lubię jak coś leży w pudełku nieużywane :P Precyzja w malowaniu teraz będzie lepsza bo myślałem że pomaluję drobnicę na pokładzie i berbety bez użycia taśmy maskującej ale nie wyszło A podoba mi się Mogami bo urzekły mnie samoloty na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 Wiesz lotniskowce maja jeszcze wiecej samolotów na pokładzie :P A Jajato jest tak samo oklepany jak podwójny smark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 26 Listopada 2014 Autor Share Napisano 26 Listopada 2014 Wiesz lotniskowce maja jeszcze wiecej samolotów na pokładzie :P Ale jak jest za dużo to też nie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 A podoba mi się Mogami bo urzekły mnie samoloty na pokładzie A co powiesz na to, też ma samoloty na pokładzie... http://blog.roodo.com/duroyal420/archives/101454.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 26 Listopada 2014 Super Moderator Share Napisano 26 Listopada 2014 A podoba mi się Mogami bo urzekły mnie samoloty na pokładzie A co powiesz na to, też ma samoloty na pokładzie... http://blog.roodo.com/duroyal420/archives/101454.html Pozdrawiam No coś ty... Kolega krzysiek1990rtk uczy się malować a ty mu takie coś rzucasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 No coś ty... Kolega krzysiek1990rtk uczy się malować a ty mu takie coś rzucasz Racja...troszkę mnie poniosło A tak na serio to dałem do popatrzenia na fajny model, a nie żeby kolega miał go teraz robić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 27 Listopada 2014 Autor Share Napisano 27 Listopada 2014 No coś ty... Kolega krzysiek1990rtk uczy się malować a ty mu takie coś rzucasz Następny model będzie ładniejszy od bismarcka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 27 Listopada 2014 Super Moderator Share Napisano 27 Listopada 2014 No coś ty... Kolega krzysiek1990rtk uczy się malować a ty mu takie coś rzucasz Następny model będzie ładniejszy od bismarcka Tak jest prawie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 27 Listopada 2014 Share Napisano 27 Listopada 2014 Następny model będzie ładniejszy od bismarcka Tak jest prawie zawsze Z dużym akcentem na "Prawie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 27 Listopada 2014 Autor Share Napisano 27 Listopada 2014 Fajnie że się ze mnie nabijacie :( zapamiętam to sobie :( wątek do zamknięcia albo usunięcia bo odbiega od tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 27 Listopada 2014 Super Moderator Share Napisano 27 Listopada 2014 Fajnie że się ze mnie nabijacie :( zapamiętam to sobie :( wątek do zamknięcia albo usunięcia bo odbiega od tematuJa tu nie widzę, żeby ktos się z ciebie nabijał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 27 Listopada 2014 Share Napisano 27 Listopada 2014 Fajnie że się ze mnie nabijacie :( zapamiętam to sobie :( wątek do zamknięcia albo usunięcia bo odbiega od tematu Kolego wyluzuj i pokaż co żeś z malował na tym podwójnym smarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 27 Listopada 2014 Super Moderator Share Napisano 27 Listopada 2014 podwójnym smarkuBłyskotliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi