manito9 Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 Witam, Chcialbym zapytac i powymieniac sie opiniami na temat najlepszej wiertarki do modeli plastikowych - reczna vs. elektryczna ? Osobiscie przerobilem pare recznych i daja rade ale ostatnio kusi mnie Tamiya 74041 - co sadzicie ? Pozdro, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 wiercąc bulaje w bismarcku korzystałem z elektrycznej na wałku giętkim. drobniejsze elementy obrabiałem ręcznie (wiertło w mały uchwyt i ręcznie wierciłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Proxxon Wiertarko-frezarka FBS 240/E PRN28472 polecam, ma 10 lat i zadowolony jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi