spiton Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 Ile można robić modeli naraz ?? Ile się chce. Dlatego zacząłem sobie lepić kolejnego. Zawsze podobało mi się podwozie Jaguara. A model Hasy ma ten element bardzo uproszczony. I to był powód, żeby wziąć się do roboty. fajne pudełko !! A tu już podwozie. Zestawowe i podbajerowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 Zawsze podobało mi się podwozie Jaguara. Witaj w klubie. U mnie tez to występuje. ps. na pewnym etapie tej choroby, jest już tak, że ludzie zaczynają dyskutować o podwoziach;) pps. a co myślisz o podwoziu f-111 ?;) Pzdr. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2014 Podwozie F-111... O tak !!! Mam już przygotowany model z różnymi blachami. Podwozie F-111 jest zdecydowanie niesamowite !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi