skell Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Czołem, kontynuując modelarskie figurkowanie ze świata Warhammer 40000, postanowiłem zrobić coś sprzed czasów Herezji. Przedstawiam figurki i małą dioramkę przedstawiające jeden z najważniejszych epizodów Horus Heresy - kto zna świat WH40k, ten wie o co chodzi. Figurki zywiczne, skala 28mm by ForgeWorld. Abaddon: Loken: Duel: Pozdrawiam skell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Baaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 9 Lutego 2015 Autor Share Napisano 9 Lutego 2015 Dzieki Mateusz. BTW, To nie koniec mojej przygody z Herezją Forgeworld. W kolejce maluja sie juz Sons of Horus Reavers, pozniej Justerianie i na deserek czeka Warmaster we własnej osobie. Pozdrawiam skell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi