dlugi6661 Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Witam S'ka w coupe, german style, w kolorze gun metal, polerka pastami, szmatkami i woskiem z tamki, stąd sympatycznie się błyszczy. Zmiany: zamiana kół na 19ki VXS110 gleba elementy chromowane alcladem działające ledy przód i tył z wyłącznikiem dedykowane blaszki tamiya skrócona chłodnica + osłona z siatki fotele czerwona satyna detale wnętrza (puszka z energy drinkiem, telefon komórkowy zamówione u kashato, gazeta za szybą i blachy zamówione u reptyle) - dzięki panowie flockowanie podlogi Nie miałem wcześniej microscale, babrałem się z clearfixem i kropelką w żelu, stąd niektóre ślady na plastiku i listwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Widzę, że nadal małe przeróbki w Mercedesie ;) szkoda że u mnie nie ma takich chromowanych wstawek/listew, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma i robi się dalej swoje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2014 Stwierdziłem, że koniec, bo przedobrze Kiedy kończysz cadillaca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Właśnie umieściłem wpis u siebie w wątku ;) Więc możesz pomóc w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Fajna furka. Śledziłem warsztat. Mam dwie małe uwagi. Tło znaczka na przodzie powinno być czarne, bo tak to jakoś wszystko się zlewa. Środki rur wydechowych również na ciemno (czarne), tak jak w realu . Reszta podoba się bardzo. Kapcie mnie powaliły. Pogratulować modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2014 Dzięki bardzo Fakt o rurach zapomniałem, z tłem fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Szkoda, że nie mieszkamy bliżej siebie, bo można by fajną sesję zrobić - białas i czarnuch w jakiejś fajnej scenerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi