Polski_Czołgista Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Witajcie! Rzadko pokazuję coś w tym dziale ale to nie znaczy że latadeł nie kleje Ostatnio zabrałem się za coś takiego - ponieważ poprzedni bf w tej skali został "zniszczony" do tego podszedłem ''delikatniej'' i wygląda to tak: Ponieważ będzie to mój pierwszy samolot malowany za pomocą aero proszę o porady i opinie na temat modelu na tym etapie. Zapraszam do komentowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Przejrzyj plany i zdjęcia samolotu pod kątem tego, co i jak poszpachlować. Dobrze obrób wszystkie połączenia tak, żeby po pomalowaniu przez lakier nie powyłaziły żadne niedokładności. I przede wszystkim, nie próbój pomalować samolotu jedną warstwą. Maluj na kilka razy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted December 19, 2014 Author Share Posted December 19, 2014 Dziękuję za rade. łataćdziurki będę a co do malowania to aero + maskowanie a nie odręcznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted August 23, 2015 Author Share Posted August 23, 2015 Samolot pomalowany. Jeszcze nie mam wprawy w malowaniu samolotów aerem ale tak to wygląda Liczenia opinie A i właśnie teraz zauważyłem odprysk farby na spodzie oczywiście poprawię to Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted October 31, 2015 Author Share Posted October 31, 2015 Mała aktualizacja - jedno zdjęcie bo niedługo galeria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts