Polski_Czołgista Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 Witajcie! Rzadko pokazuję coś w tym dziale ale to nie znaczy że latadeł nie kleje Ostatnio zabrałem się za coś takiego - ponieważ poprzedni bf w tej skali został "zniszczony" do tego podszedłem ''delikatniej'' i wygląda to tak: Ponieważ będzie to mój pierwszy samolot malowany za pomocą aero proszę o porady i opinie na temat modelu na tym etapie. Zapraszam do komentowania Cytuj
Mikele Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 Przejrzyj plany i zdjęcia samolotu pod kątem tego, co i jak poszpachlować. Dobrze obrób wszystkie połączenia tak, żeby po pomalowaniu przez lakier nie powyłaziły żadne niedokładności. I przede wszystkim, nie próbój pomalować samolotu jedną warstwą. Maluj na kilka razy. Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Napisano 19 Grudnia 2014 Dziękuję za rade. łataćdziurki będę a co do malowania to aero + maskowanie a nie odręcznie Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Napisano 23 Sierpnia 2015 Samolot pomalowany. Jeszcze nie mam wprawy w malowaniu samolotów aerem ale tak to wygląda Liczenia opinie A i właśnie teraz zauważyłem odprysk farby na spodzie oczywiście poprawię to Pozdrawiam Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 31 Października 2015 Autor Napisano 31 Października 2015 Mała aktualizacja - jedno zdjęcie bo niedługo galeria Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi