Polski_Czołgista Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 Witajcie! Rzadko pokazuję coś w tym dziale ale to nie znaczy że latadeł nie kleje Ostatnio zabrałem się za coś takiego - ponieważ poprzedni bf w tej skali został "zniszczony" do tego podszedłem ''delikatniej'' i wygląda to tak: Ponieważ będzie to mój pierwszy samolot malowany za pomocą aero proszę o porady i opinie na temat modelu na tym etapie. Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 Przejrzyj plany i zdjęcia samolotu pod kątem tego, co i jak poszpachlować. Dobrze obrób wszystkie połączenia tak, żeby po pomalowaniu przez lakier nie powyłaziły żadne niedokładności. I przede wszystkim, nie próbój pomalować samolotu jedną warstwą. Maluj na kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2014 Dziękuję za rade. łataćdziurki będę a co do malowania to aero + maskowanie a nie odręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2015 Samolot pomalowany. Jeszcze nie mam wprawy w malowaniu samolotów aerem ale tak to wygląda Liczenia opinie A i właśnie teraz zauważyłem odprysk farby na spodzie oczywiście poprawię to Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 31 Października 2015 Autor Share Napisano 31 Października 2015 Mała aktualizacja - jedno zdjęcie bo niedługo galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi