krj1921 Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich w tym przedświątecznym okresie. Długo zastanawiałem się czy zakładać tą galerię z racji różnych perypetii ( dla zainteresowanych wątek warsztatowy viewtopic.php?f=87&t=42723 ). Wiem że sporo rzeczy zrobionych jest źle (odwrotnie założona jedna gąska, niezaszpachlowane otwory na linki w błotnikach, lekko skrzywiona lufa, za słabe osadzenie w gruncie, niedomalowania w kilku miejscach zwłaszcza na gąskach itp.) Ale jestem z niego dumny bo udało mi się go skończyć w założonym sobie terminie z zadowalającym (jak dla mnie) efektem, mimo że parę razy zawisła nad nim pięść, raz wylądował w koszu i raz w krecie Taki mój niewdzięczny syn , ale mój i jeszcze raz napiszę że jestem z niego dumny. Zapraszam do oglądania i komentowania oczywiście: jedna fotka w sztucznym świetle rodzinka w komplecie (mam nadzieje że cały czas idę do przodu, ja bynajmniej mam takie odczucie) A jako że jutro Świeta, to życzę Wam wszystkich samych trafionych modeli pod choinką Kurde, muszę teraz czekać z otwarciem do pierwszej gwiazdki, dobrze że dzisiaj idę do pracy na nockę to jakoś zleci Wesołych Świąt dla Was wszystkich Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymczaS Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Fajnie Ci wyszedł ten Stug Także życzę Wesołych Świąt i powodzenia w modelarstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Model jest ok. Ważne że masz świadomość popełnionych błędów. To pomoże Ci w przyszłości ich uniknąć. Musisz popracować jeszcze na zaciekami - szczególnie widać to przy Jadze. Ruszaj z kolejnym modelem w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krj1921 Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2014 SzymczaS- dzięki Ruszaj z kolejnym modelem w warsztacie. mówisz masz ;) viewtopic.php?f=87&t=46996 co do zacieków to po przesadyzmie na Jadze, tutaj starałem się ograniczyć je do minimum, dalej zły kierunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi