rollingstones Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Witajcie, prawie ukończony temat - działo stanie na dioramie która nie przewiduje miejsca na wózki - mam pomysł w tym temacie. Jak wam się podoba i co jeszcze ewentualnie zmienić. W szczególności interesuje mnie podajnik na pociski, po zakończeniu sklejania uzyskałem info że tego nie stosowano. Acha diorka to będzie oczywiście Normandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Jarzmo pomaluj na metaliczny kolor i to wszystkie zastrzeżenia elegancko wykonana osiem-ósemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Fajna, fajna...Zobaczymy co z dio wyjdzie...Może się jeszcze czegoś nauczę be w temacie pojazdów i dioram to raczkuje jeszcze.. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Mnie się podoba, nie mam zastrzeżeń, na pewno armatka dostała by trochę życia gdyby miała załogę tyle ,że praktycznie nie ma fajnego zestawu z letnią załogą po za jednym kiepskim i starszym od większości forumowiczów zestawie z Tamyi. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 bardzo ladnie sklejony to dzialko. co dop dioramy napewno dobrym pomyslem są figurki (obsluga flak 88) i jakieś porozrzucane łuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 No działo świetnie zrobione, no i tak jak koledzy wspominali załoga by się przydała a ogólnie działo mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Fajnie to zrobiłeś. Tak sobie tylko myślę, że dużo lepiej komponowała by się w jakiejś scenerii i może paru ludzi z obsługi by się przydało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Nom, rzeczywiście bardzo ładnie Ci wyszedł ten model. Przyłącze się tu do rubid'a może jakaś sceneria??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Bardzo ładna osiemdziesiątka-ósemka. Niewiem jaką będziesz robił dioramę, ale ja bym walnął na nią jakiegoś rozwalonego Shermana. Tyle, że wtedy by wyszła mega diorama. Ale to tylko takie moje marzenia. To twój model, więc koncepcja zależy od ciebie. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Jak zrobiłeś te plamki na 88. Są po prostu świetne! Czym to zrobiłeś, że one nie odcinają się od siebie, a tak jakby jeden kolor przechodzi w drugi. Jestem jeszcze zielony więc nie wiem jak robić takie cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Jak zroiłeś te plamki na 88. Są po prostu świetne! Czym to zrobiłeś, że one nie odcinają się od siebie a tak jakby jeden kolor przechodzi w drugi.Jestem jeszcze zielony więc nie wiem jak robić takie cuda. Aerograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Ale po zrobieniu plamek co na to nałożyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Aeografem najlepiej. Ale pędzlem od biedy też się da... później filtry washe itp. i też można osiągnąś b. dobry efekt. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 hey. co do pomysłów na dio to może coś w ten deseń ?? http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=1138 pozdrawiam michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Malowanie artysta Pikny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Witam Odezwę się i zapytam na czym stoją pracę bo jak mówiłem wcześniej model gut, gut. Więc co robisz w tej chwili? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 19 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2007 kurde sprzedałem niepotrzebnie a zwykle tego nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi90R Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 mam pytanie czym robiles odpryski gabka ? aha i jeszcze jaka farba ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi