BOMI21 Napisano 25 Grudnia 2014 Share Napisano 25 Grudnia 2014 Witam, Czy ktoś wie, skąd można zamówić nowego MiGa-21UM z Trumpetera? Skala oczywiście 1:48. Pojawił się i zniknął. Nigdzie go nie ma, a mój egzemplarz nie mógł zostać wysłany bo sklep otrzymał uszkodzone pudełka. A miał to być prezent. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Grudnia 2014 Share Napisano 25 Grudnia 2014 Nie wiem jak stoisz "czasowo" skoro to na prezent - wysłałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 2 Lutego 2015 Autor Share Napisano 2 Lutego 2015 Upolowałem swojego w Martoli. Dziękuję wszystkim za pomoc w wątku. A widział ktoś gdzieś jakiś warsztat tego modelu? Z półek zniknął, ale warsztatów nie ma :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi