Mark666 Napisano 27 Grudnia 2014 Share Napisano 27 Grudnia 2014 Trochę zaniedbałem ten dział ale skoro ten Fredek jest ostatnio sklejonym modelem to nadrabiam braki. Z modelem większych problemów nie miałem . Ot takie standardowe AMT. Panie i Panowie Ladies and Gentelmen Meine Damen und Herren Mesdames et Messieurs Pani ta Panove White Freightliner - dual drive truck tractor 1/25 AMT. Przyjemnego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Bardzo fajny model, bardzo mi się podoba Jedynie co zauważyłem to to, że na rurze prowadzącej do tłumika szew jest, dobrze widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2014 Dzięki. Tak, ale wychodząc z założenia że te elementy to w przewadze są odlewami i za specjalnie się tego nie czyści to taka "nitka' może być. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi