czajav13 Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Czy da się ten surfacer zmyć np. rozpuszczalnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Tak, rozcieńczalnikiem Gunze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czajav13 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 Dziękuję A revella nie zda egzaminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Zmyjesz to spokojnie acetonem technicznym. EDIT: naturalnie nie polecam jeśli mowa o zmywanie z modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czajav13 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 O to mi chodziło do zmywania z modelu A jeśli mam nierówności na modelu z podkładu to papierem ściernym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Ja tak robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czajav13 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 To dobrze dziękuję Bo dotknąłem palcami i średnio wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi