Toyo Napisano 25 Listopada 2007 Share Napisano 25 Listopada 2007 Jutro lub pojutrze wrzucę fotkę, póki co będzie to "bojowy", ale sądzę, że sposób mocowania jest taki sam. Na UB trzeba będzie trochę poczekać - siła wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek g. Napisano 25 Listopada 2007 Share Napisano 25 Listopada 2007 między innymi mam taką fotke z AeroPlana wszystko byłoby dobrze gdyby autor sfotografował to co jest za wystająca częścią prowadnicy fotela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toyo Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Wrzucam obiecane fotki dołu siłownika podnoszenie osłony kabiny. Zmienione 27.11 Przeniosłem je do tematu o MiG-29, są one niestety inne. Jak zdobędę "szparkę" to podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 (edytowane) Przedstawiam parę fotek MIG'a-29UB numer boczny 4115. Zdjęcia wykonałem wczoraj podczas V MPL (szkoda, że nie stał w czwartek to bym zrobił więcej zdjęć ). Mało zdjęć dlatego, że już wychodziłem i duży tłum bym wokół. A tu parę fotek(Zapomniałem je pomniejszyć i dlatego są takie duże, może jutro wstawię trochę mniejsze): CDN Edytowane 29 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 (edytowane) CD PS Jesteście jeszcze zainteresowani abym wstawił zdjęcia MI-24(ok.40) i 2 MIGów-21 (łącznie ok.500fotek-MIG-21MF i jakieś kocie malowanie -wersja chyba MF) z Muzeum Lotnictwa? Pozdrawiam Edytowane 29 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 krys, Ty się nie pytaj. Ty wrzucaj! Fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saj4 Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 MOJA MIGUNIA :( Zaraz bede płakał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Fotki MIG-29, znowu z Krakowa , tym razem robione na spokojnie [z 26.6.09] Ogółem 361fotek. No to lecimy [rozmiary to 1500x1125 i 2000x1500] CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 CD Niestety nie mam fotek grzbietu, następnym razem postaram się o drabinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi