zajoc123 Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 BMP-2 Zvezdy w skali 1:35. W tym modelu są pewne problemy jeśli chodzi o spasowanie połówek kadłuba, osobiście przyciąłem o 2-3mm górną połówkę z tyłu. Malowałem go olejnym humbrolem, nie brudziłem, ani w żaden sposób nie postarzałem bo mi go szkoda było, bardzo lubię ten wóz . Kalki gdzieś zgubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 lufa czarna a hamulec czerwony? Wolna interpretacja czy tak było w rzeczywistości? Muszę ruszyć ze swoim zwezdowym bewupem 1 ps. chociaż delikatny wash a model ożyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LucasKeller Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 Pojazd znajduje się w iście sowieckim towarzystwie wiecznie żywego Lenina;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajoc123 Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2015 Na jakiejś fotografii widziałem pomalowany hamulec, nie cały co prawda, więc jest to trochę moja interpretacja. Z washem pokombinuje, pomyśle też nad domalowaniem numerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Mogłeś go zrobić w polskim malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Mogłeś go zrobić w niemieckim malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Mogłeś go zrobić w polskim malowaniu Mogłeś go zrobić w chińskim, syryjskim, koreańskim, irackim, czeskim, rosyjskim... malowaniu i ... można tak w nieskończoność... No, właściwie tylko tam, gdzie te wozy jeździły... zajoc123- Wybierz wreszcie jakieś kalkomanie i przynależność, bo Ci nie dadzą spokoju Model pewnie jeszcze zyska to i owo- z malowania także- Koledzy, dajcie Twórcy szansę! Zapowiada się interesująco... Pozdrawiam i życzę sukcesów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi