Marcin94 Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 witam. Kupiłem jakiś czas temu gotowy model Yamato w skali 1:700 niestety on jest bez barierek więc mam pytanie do modelarzy sklejających okrety:jak zrobić barierki?(myślałem nad blaszkami ale podobno nie ma takich do tego rodzaju modeli więc proszę o pomoc ) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 witam. Kupiłem jakiś czas temu gotowy model Yamato w skali 1:700 niestety on jest bez barierek więc mam pytanie do modelarzy sklejających okrety:jak zrobić barierki?(myślałem nad blaszkami ale podobno nie ma takich do tego rodzaju modeli więc proszę o pomoc ) Pozdr. Pierwsze z brzegu: http://www.mojehobby.pl/products/Japonskie-relingi-1-wybor-604368.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 W każdym sklepie modelarskich dostaniesz raczej od ręki ebay niewiem jak Allegro ale sadze ze tez bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 W 1:700 nie ma plastikowych relingów ze względu na ich rozmiary (1.5 mm wysokości) Jak chcesz mieć relingi to trzeba kupić fototawione. Polecam abera w blaszce jest prawie 2 metry, będziesz miał spory zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2015 W skepie powiedziano mi że nie ma za bardzo blaszek do gotowych modeli :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 kolega ci podał link do blaszek.Samemu musisz je założyć i pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2015 ok dzięki tylko mówie co mi powiedziano w modelarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi