Paranoid Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Model skończony w listopadzie. Genialny wypust Aoshimy, bardzo sympatyczny w składaniu, mogę powiedzieć, że każda chwila przy jego budowie była czystą przyjemnością. Malowany farbami Tamiya i Gunze, weathering z AK Interactive. Kaiteny to żywiczne klony z I-58 AFV Club, do zestawowych potrzeba "opcjonalnej" blaszki fototrawionej w cenie drugiego modelu Zamówienie przyszło bez blaszki, a sam sklep w którym był dokonany zakup to złodziej nad złodzieje. I-370 w wersji nosiciela Kaitenów, stan na 1945 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Sorry, ale nie przekonuje mnie weathering... powyzej linii wodnej burty prawie dziewicze, a na dole ufaflane jakby wapnem. Brak relingow i krzywe peryskopy tez nie pomagaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paranoid Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2015 Okręt specjalnie pozostawiłem w półmacie coby móc jeszcze ewentualnie przy nim coś podziałać, więc jakieś zacieki są całkiem jeszcze możliwe. Relingów do tej wersji nie widziałem ( są do D1 w wersji zaopatrzeniowca a nie nosiciela ) a kombinowane samoróbki na poszerzenia pokładu niespecjalnie jakoś nie podobały mi się. Kurczę, no fakt ten jeden peryskop deczkę się przesunął, muszę go poprawić bo już dwa razy był klejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Fajny specjalistyczny dziwoląg do zadań specjalnych ... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Ale fajny okręt. Model bardzo fajnie pomalowany !!!! Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Prawdziwa podwodna ofensywa na Modelworku. Cały model bardzo mi się podoba ale najbardziej malowanie spodu. Piękny niponiec !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paranoid Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2015 Dziękuję wszystkim za opinie Jest mi niezmiernie miło Postanowiłem jednak opisać też ku przestrodze innych przygody z pewnym sklepem modelarskim http://www.rcjaz.com/ Zamówienia dokonywał znajomy, zapłata przez PayPal. Pierwsze zamówienie I-370 plus blaszki - zamówienie przychodzi, model jest blaszek niet, reklamacja złożona. W międzyczasie zobaczyłem, że mają tam też inny model w bardzo atrakcyjnej cenie, wtedy w Polsce niedostępny. No więc poszło jeszcze drugie zamówienie. Gdy po dosyć długim czasie zamówienie nie przychodziło zaczęło się wysyłanie maili. To zamówienie już nie dotarło nigdy. Złożono reklamację, którą uwzględniono i pieniądze zwrócono. Przynajmniej wtedy. Za blaszki, których nie było, w sprawie których złożono reklamację ( przed zakupem były dostępne w sklepie a po zakupie były już out of stock, więc zapewne sprzedano nieistniejący produkt, w złodziejstwo na poczcie jednak nie uwierzę, bo paczka przyszła w dobrym stanie ) niestety pieniędzy nie zwrócono a wiadomości szły w pustkę. I stówka w taki sposób sobie poszła wiadomo gdzie i co. Cała sprawa rozgrywała się w przeciągu czterech miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yabdullah Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 After all ... I do not blame you, that you are captivated ... there are talented people on this earth !!!. : Shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi