DarkWing Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Model ukończony i wystawiony w galerii. Efekt końcowy, który widać na zdjęciach to efekt wielogodzinnych zmagań z kalkami Tamki (problemy z nimi opisywałem w warsztacie).. Miejscami kalek nie ma, musiałem żmudnie i precyzyjnie, ręcznie odmalowywać brakujące fragmenty. Ostatecznie jest o wiele lepiej niż widziałem to jeszcze w czasie prac warsztatowych - zdaję sobie jednak sprawę, że kalki ostatecznie zepsuły model. Nie ma co jednak płakać "nad rozlanym mlekiem" i trzeba iść do przodu, a to co już skończone pozostawiam Waszej ocenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Coś zainteresowanie motocyklami spadło na forum. A modelik jak zwykle u Ciebie śliczniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi