L3niu Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Witam Wszystkich, jestem nowy na formu i po baaaaaaardzo długim czasie powracam do klaistrowania . Moje pierwsze wypociny to KW-2, jest to dowolna wariacja dla tego modelu czołgu - nie odwzorowywałem jakiegoś konkretnego przypadku, planuje jeszcze jakaś małą podstawkę. Model powstał z zestawu Trumpetera, a jedynym dodatkiem jest lufa RB Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Fajny, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Wygląda interesująco, ale... zdjęcia słabe i zwisy gąsienic trochę słabe - chyba gumowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 wklejaj pełną rozdzielczość zdjęć bo po tych miniaturach niewiele można napisać a już widać że warto obejrzeć w pelnej okazałości. czekam na full resolution. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L3niu Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2015 Bazylms - masz rację - gąski gumowe z pudełka, przy następnym planuje już friule. Większe zdjęcia poniżej : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombi617 Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Jak dla mnie cudo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Naprawdę świetnie wykonany model. Jak rozumiem "postrzały" zrobione rozgrzanym metalem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi