smoker Napisano 8 Lutego 2015 Autor Share Napisano 8 Lutego 2015 Ok, poprawię to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 12 Lutego 2015 Autor Share Napisano 12 Lutego 2015 Ostatnie zabiegi, zastanawiam się jeszcze czy nie dać trochę zapasowych ogniwek na wieżę ,ale zasłoniłyby numery taktyczne a nie wiem czy tak może być, no i oczywiście zobaczcie co poprawić mam ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymczaS Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Wow,świetna robota Ja bym już zostawił tak,jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Świetnie się te kolory przygasiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi