zbigi10000 Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Przedstawiam wynik mojej pracy, modele firmy amt Star trek USS Excelsior i USS Enterprise B. Modele jak to amt proste w budowie , ale ja postanowiłem je podświetlić. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 To chyba tak powinno wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Wersje B i C są jak dla mnie najbrzydsze z całej galaktyki ;) Jeśli chodzi o model to pewnie miałeś kalki AZtecka? Moim zdaniem bardzo ładnie wyszły. Takie Startrekowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2015 Witam. Oczywiście co do wyglądu to wiadomo kwestia gustu ,moim zdaniem najbrzydszy jest Galaxy czyli D . Kalki do enterprise'a b drukowałem ,a excelsior'a to acreationmodels .Co ciekawe kupiłem sobie płyny do kalek wamodu , i nie zwróciłem uwagi na zapach jak się okazało w butelce pod kalki był płyn na kalki, i jakież było moje zdziwienie kiedy przy nakładaniu na excelsiora kalki rozpadły się.Ale jakoś dałem sobie radę zostało mi się jeszcze płynu testora i dokończyłem model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi