Tazman79 Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 Witam Czy ktorys z kolegow mial do czynienia z zestawem Neomegi do konwersji MiGa-23 na wersje UB? Chcialbym sie dowiedziec czy sie oplaca zakupic ten zestaw i jakie sa ew opinie na jego temat Cytuj
Marek Świderski Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 Witam Czy ktorys z kolegow mial do czynienia z zestawem Neomegi do konwersji MiGa-23 na wersje UB? Chcialbym sie dowiedziec czy sie oplaca zakupic ten zestaw i jakie sa ew opinie na jego temat Niebawem zaczynam pasowanie NeOmegi do modelu trumpka, "na tasme" pasuje w miare dobrze. Napewno bedzie troche zabawy z oszkleniem vacu i fotele na 100% sa do wymiany [na Aires lub Eduard]. Cytuj
Tazman79 Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Napisano 31 Stycznia 2015 Witam Czy ktorys z kolegow mial do czynienia z zestawem Neomegi do konwersji MiGa-23 na wersje UB? Chcialbym sie dowiedziec czy sie oplaca zakupic ten zestaw i jakie sa ew opinie na jego temat Niebawem zaczynam pasowanie NeOmegi do modelu trumpka, "na tasme" pasuje w miare dobrze. Napewno bedzie troche zabawy z oszkleniem vacu i fotele na 100% sa do wymiany [na Aires lub Eduard]. Marku to jak bedziesz mial jakies fotki z tego sklejania to prosze podrzuc mi na np priv no i opinie jak sie to skleja bo chodzi mi po glowie konwersja na MiGa-23UB Cytuj
Sudus Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 Witam ! Też mam ten zestaw i szykuje się do złożenia tego modelu. A tu znalazłem fajną relację pokazującą jak to wszystko złożyc do kupy: http://solomaquetas.com/foro/index.php?topic=229.0 Przy moim doświadczeniu i braku instrukcji co i jak,uważam,że ta relacja jest idealna Pozdrawiam Piotr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi