Tazman79 Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Witam Czy ktorys z kolegow mial do czynienia z zestawem Neomegi do konwersji MiGa-23 na wersje UB? Chcialbym sie dowiedziec czy sie oplaca zakupic ten zestaw i jakie sa ew opinie na jego temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Świderski Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Witam Czy ktorys z kolegow mial do czynienia z zestawem Neomegi do konwersji MiGa-23 na wersje UB? Chcialbym sie dowiedziec czy sie oplaca zakupic ten zestaw i jakie sa ew opinie na jego temat Niebawem zaczynam pasowanie NeOmegi do modelu trumpka, "na tasme" pasuje w miare dobrze. Napewno bedzie troche zabawy z oszkleniem vacu i fotele na 100% sa do wymiany [na Aires lub Eduard]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman79 Posted January 31, 2015 Author Share Posted January 31, 2015 Witam Czy ktorys z kolegow mial do czynienia z zestawem Neomegi do konwersji MiGa-23 na wersje UB? Chcialbym sie dowiedziec czy sie oplaca zakupic ten zestaw i jakie sa ew opinie na jego temat Niebawem zaczynam pasowanie NeOmegi do modelu trumpka, "na tasme" pasuje w miare dobrze. Napewno bedzie troche zabawy z oszkleniem vacu i fotele na 100% sa do wymiany [na Aires lub Eduard]. Marku to jak bedziesz mial jakies fotki z tego sklejania to prosze podrzuc mi na np priv no i opinie jak sie to skleja bo chodzi mi po glowie konwersja na MiGa-23UB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudus Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Witam ! Też mam ten zestaw i szykuje się do złożenia tego modelu. A tu znalazłem fajną relację pokazującą jak to wszystko złożyc do kupy: http://solomaquetas.com/foro/index.php?topic=229.0 Przy moim doświadczeniu i braku instrukcji co i jak,uważam,że ta relacja jest idealna Pozdrawiam Piotr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts