Tazman79 Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Witam Czy ktorys z kolegow mial do czynienia z zestawem Neomegi do konwersji MiGa-23 na wersje UB? Chcialbym sie dowiedziec czy sie oplaca zakupic ten zestaw i jakie sa ew opinie na jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Witam Czy ktorys z kolegow mial do czynienia z zestawem Neomegi do konwersji MiGa-23 na wersje UB? Chcialbym sie dowiedziec czy sie oplaca zakupic ten zestaw i jakie sa ew opinie na jego temat Niebawem zaczynam pasowanie NeOmegi do modelu trumpka, "na tasme" pasuje w miare dobrze. Napewno bedzie troche zabawy z oszkleniem vacu i fotele na 100% sa do wymiany [na Aires lub Eduard]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2015 Witam Czy ktorys z kolegow mial do czynienia z zestawem Neomegi do konwersji MiGa-23 na wersje UB? Chcialbym sie dowiedziec czy sie oplaca zakupic ten zestaw i jakie sa ew opinie na jego temat Niebawem zaczynam pasowanie NeOmegi do modelu trumpka, "na tasme" pasuje w miare dobrze. Napewno bedzie troche zabawy z oszkleniem vacu i fotele na 100% sa do wymiany [na Aires lub Eduard]. Marku to jak bedziesz mial jakies fotki z tego sklejania to prosze podrzuc mi na np priv no i opinie jak sie to skleja bo chodzi mi po glowie konwersja na MiGa-23UB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sudus Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Witam ! Też mam ten zestaw i szykuje się do złożenia tego modelu. A tu znalazłem fajną relację pokazującą jak to wszystko złożyc do kupy: http://solomaquetas.com/foro/index.php?topic=229.0 Przy moim doświadczeniu i braku instrukcji co i jak,uważam,że ta relacja jest idealna Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi