maniekx6 Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Otwieram Mój nowy warsztat a na warsztacie Yamaha XV 1600 Zawartość Pudełka . Silnik i osprzęt . Rama z zamontowanym sinikiem Rama z silnikiem i przymiarka kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Fajnie robisz. Gratuluję przyłączenia się do klubu "dwóch". To znaczy Ty, Darkving na 2/3 (bo chce uciec do okrętów) i ja na 1/3 bo motorki traktuję jako odskocznię od modeli pożarniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 2 Lutego 2015 Share Napisano 2 Lutego 2015 No i się doczekałem warsztatu tego modelu Będę obserwował. Jeśli masz możliwość nawierć dziurki w tarczach. Efekt będzie doskonały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 2 Lutego 2015 Autor Share Napisano 2 Lutego 2015 Dzięki marek że się podoba model dostałem jako prezent pomału już też rozglądam się za nowym modelem jak te skończe . co do nawiercania tarcz to myslałem nad tym ale się zawachałem i jest juz chyba po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 2 Lutego 2015 Share Napisano 2 Lutego 2015 Efekt byłby lepszy, sam dałem ciała jak sklejałem motor i tego nie zrobiłem. Uświadomili mnie o tym tu na forum że takie cuda się robi. Zresztą nie tylko o tym bo model wyciągnąłem z pudła i go skleiłem. Żadnych przewodów kabli itp. Jeśli chcesz to zaglądnij viewtopic.php?f=73&t=39920 Mam jeszcze drugi dość podobny więc błędy które zrobiłem będę patrzył wyeliminować. Ale to z czasem bo mam rozbabłane dwa modele na które nie mam jakoś czasu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 3 Lutego 2015 Autor Share Napisano 3 Lutego 2015 model fajny ładny w następnym zrobię tarcze nawiercane a ten ukończe bez szaleństw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 7 Lutego 2015 Autor Share Napisano 7 Lutego 2015 oto efekty dalszych prac nad modelem ; Malowanie tylnego błotnika lelmenty nie posklejane . tylne zawieszenie . wstępne przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 8 Lutego 2015 Autor Share Napisano 8 Lutego 2015 Już prawie na gotowo; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 19 Maja 2015 Autor Share Napisano 19 Maja 2015 I co sądzicie ? jak się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 ładnie i czystko sklejony model. Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Coś jest nie tak z linkami gazu, są bardzo grube i za bardzo odstają od kierownicy co widać zwłaszcza na pierwszym zdjęciu galerii. Bardzo podoba mi się linia odcięcia na błotniku, czym to maskowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 28 Maja 2015 Autor Share Napisano 28 Maja 2015 Zgadza się linki nie są klejone tylko włożone i dlatego odstają . A linie zrobiłem najpierw pomalowałem czerwonym kolorem , jak wyschła farba taśmą malarską zamaskowałem pomalowany strony i w błotnikach są rowki i według tej linii wyciąłem i pomalowałem na biały mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi