iskral Napisano 4 Lutego 2015 Share Napisano 4 Lutego 2015 Witam wszystkich Miałbym ogromna prośbę o opinie na temat kompresora Stanley dn55/8/5. Czy to w ogóle nadaje się do użytku modelarskiego czy lepiej kupić coś innego. Może moglibyście coś podpowiedzieć + jakiś aerograf dla początkującego adepta ;) kwota do wydania to jakieś 300-500 zł. Będę wdzięczny za każdą opinie i podpowiedź. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Lutego 2015 Share Napisano 4 Lutego 2015 AS-186. Najlepsze i najrozsądniejsze rozwiązanie dla początkującego i nie tylko. http://skleptechniczny.pl/wydajny-kompresor-do-aerografu-z-butla-3l-as-186-p3891.html Skoro masz spory budżet, to pomyśl o dobrym aerografie do tego, bo to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 AS-186.Najlepsze i najrozsądniejsze rozwiązanie dla początkującego i nie tylko. Skoro masz spory budżet, to pomyśl o dobrym aerografie do tego, bo to podstawa. Popieram kolegę,mam ten sam kompresor i również jestem zdania by nie kupować tandetnego aerografu.Na tandecie się nie nauczysz malować.Co do firmy Stanley to raczej mieli dobre jakościowo narzędzia (nie wiem jak jest teraz?).Ale i tak najlepszy jest lodówkowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskral Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Wielkie dzieki za pomoc. Kupilem as-186 i h&s ultra. Jestem bardzo zadowolony, nie ma jak pomoc fachowcow :-) Jeszcze raz wielkie dzieki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi