iskral Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Witam wszystkich Miałbym ogromna prośbę o opinie na temat kompresora Stanley dn55/8/5. Czy to w ogóle nadaje się do użytku modelarskiego czy lepiej kupić coś innego. Może moglibyście coś podpowiedzieć + jakiś aerograf dla początkującego adepta ;) kwota do wydania to jakieś 300-500 zł. Będę wdzięczny za każdą opinie i podpowiedź. Z góry dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 AS-186. Najlepsze i najrozsądniejsze rozwiązanie dla początkującego i nie tylko. http://skleptechniczny.pl/wydajny-kompresor-do-aerografu-z-butla-3l-as-186-p3891.html Skoro masz spory budżet, to pomyśl o dobrym aerografie do tego, bo to podstawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Stig Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 AS-186.Najlepsze i najrozsądniejsze rozwiązanie dla początkującego i nie tylko. Skoro masz spory budżet, to pomyśl o dobrym aerografie do tego, bo to podstawa. Popieram kolegę,mam ten sam kompresor i również jestem zdania by nie kupować tandetnego aerografu.Na tandecie się nie nauczysz malować.Co do firmy Stanley to raczej mieli dobre jakościowo narzędzia (nie wiem jak jest teraz?).Ale i tak najlepszy jest lodówkowiec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskral Posted April 14, 2015 Author Share Posted April 14, 2015 Wielkie dzieki za pomoc. Kupilem as-186 i h&s ultra. Jestem bardzo zadowolony, nie ma jak pomoc fachowcow :-) Jeszcze raz wielkie dzieki :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts