iskral Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 Witam wszystkich Miałbym ogromna prośbę o opinie na temat kompresora Stanley dn55/8/5. Czy to w ogóle nadaje się do użytku modelarskiego czy lepiej kupić coś innego. Może moglibyście coś podpowiedzieć + jakiś aerograf dla początkującego adepta ;) kwota do wydania to jakieś 300-500 zł. Będę wdzięczny za każdą opinie i podpowiedź. Z góry dzięki. Cytuj
Solo Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 AS-186. Najlepsze i najrozsądniejsze rozwiązanie dla początkującego i nie tylko. http://skleptechniczny.pl/wydajny-kompresor-do-aerografu-z-butla-3l-as-186-p3891.html Skoro masz spory budżet, to pomyśl o dobrym aerografie do tego, bo to podstawa. Cytuj
The Stig Napisano 5 Lutego 2015 Napisano 5 Lutego 2015 AS-186.Najlepsze i najrozsądniejsze rozwiązanie dla początkującego i nie tylko. Skoro masz spory budżet, to pomyśl o dobrym aerografie do tego, bo to podstawa. Popieram kolegę,mam ten sam kompresor i również jestem zdania by nie kupować tandetnego aerografu.Na tandecie się nie nauczysz malować.Co do firmy Stanley to raczej mieli dobre jakościowo narzędzia (nie wiem jak jest teraz?).Ale i tak najlepszy jest lodówkowiec. Cytuj
iskral Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Napisano 14 Kwietnia 2015 Wielkie dzieki za pomoc. Kupilem as-186 i h&s ultra. Jestem bardzo zadowolony, nie ma jak pomoc fachowcow :-) Jeszcze raz wielkie dzieki :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi