cruenzo Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 a ja się tylko zapytam...cóż to ma być? Bo figurki to są tylko z nazwy. szkoda, że producent pokpił temat :-( Cytuj
ArtMac Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 To ja tobie odpowiem, gów.. z banderolką. Większego szitu nie widziałem (ale kupiłem). Figurki z lat '60-'70 są dużo lepiej wykonane. Gdyby nie była to seria, to bym nie kupił żadnego zestawu figurek. Cytuj
skala72 Napisano 7 Lutego 2015 Autor Napisano 7 Lutego 2015 Oj tam, oj tam. Ja też mam i nie płaczę Chodź lepiej po tego Boforsa z ACE, bo chyba ich już nie będzie, Alexiej wycofał go z oferty. Cytuj
empeck Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Oj tam, oj tam. Ja też mam i nie płaczę Chodź lepiej po tego Boforsa z ACE, bo chyba ich już nie będzie, Alexiej wycofał go z oferty. Uff, to dobrze, że zdążyłem zamówić. Mam nadzieję, że w poniedziałek wyślecie. ;) Cytuj
skala72 Napisano 7 Lutego 2015 Autor Napisano 7 Lutego 2015 Oj tam, oj tam. Ja też mam i nie płaczę Chodź lepiej po tego Boforsa z ACE, bo chyba ich już nie będzie, Alexiej wycofał go z oferty. Uff, to dobrze, że zdążyłem zamówić. Mam nadzieję, że w poniedziałek wyślecie. ;) Si Sinior, jest już zapakowany i wylatuje w poniedziałek razem z resztą bandy Cytuj
empeck Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Si Sinior, jest już zapakowany i wylatuje w poniedziałek razem z resztą bandy Świetnie, dzięki! Cytuj
pioter Napisano 13 Marca 2015 Napisano 13 Marca 2015 Tragedia, gdyby przynajmniej byly z plastilu daloby sie cos przestrugac Cytuj
skala72 Napisano 17 Marca 2015 Autor Napisano 17 Marca 2015 Oj tam, oj tam. Widzieliśmy gorsze Dwa dni pracy skalpelem i można z nich coś zrobić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi