JaRo90nh Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Witam, Postanowiłem założyć swój pierwszy warsztat, model kupiłem bardzo dawno temu ( niestety zostały z niego tylko wypryski, kalki już się do niczego nie nadają ) i tak przeleżał około dwa lata w oczekiwaniu aż dojrzeje do modelarstwa( oczywiście Ja a nie model ), rok temu zacząłem czytać forum i śledzić warsztaty innych kolegów. Kilka dni temu w końcu postanowiłem że chyba już przyszła pora na mnie i postanowiłem zacząć prace nad swoim pierwszym modelem, kupiłem kilka niezbędnych narzędzi na początek: pęsety, pilniki, cążki, itd. I zacząłem prace, jak na razie udało mi się skleić kadłub, zaszpachlować ubytki i nierówności oraz położyć podkład, jak na razie z puszki bo nie posiadam aerografu ( przynajmniej do końca ukończenia tego modelu, on zdecyduję czy ja się do tego w ogóle nadaję ) Poniżej kilka zdjęć z dotychczasowych postępów Mam nadzieję że warsztat wzbudzi zainteresowania kolegów i przyniesie mi kilka przydatnych porad w dalszych etapach pracy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek1990rtk Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 od siebie mogę dodać wierć bulaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prousse Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 wierć bulaje! powodzenia przy pierwszym modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts