JaRo90nh Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Witam, Postanowiłem założyć swój pierwszy warsztat, model kupiłem bardzo dawno temu ( niestety zostały z niego tylko wypryski, kalki już się do niczego nie nadają ) i tak przeleżał około dwa lata w oczekiwaniu aż dojrzeje do modelarstwa( oczywiście Ja a nie model ), rok temu zacząłem czytać forum i śledzić warsztaty innych kolegów. Kilka dni temu w końcu postanowiłem że chyba już przyszła pora na mnie i postanowiłem zacząć prace nad swoim pierwszym modelem, kupiłem kilka niezbędnych narzędzi na początek: pęsety, pilniki, cążki, itd. I zacząłem prace, jak na razie udało mi się skleić kadłub, zaszpachlować ubytki i nierówności oraz położyć podkład, jak na razie z puszki bo nie posiadam aerografu ( przynajmniej do końca ukończenia tego modelu, on zdecyduję czy ja się do tego w ogóle nadaję ) Poniżej kilka zdjęć z dotychczasowych postępów Mam nadzieję że warsztat wzbudzi zainteresowania kolegów i przyniesie mi kilka przydatnych porad w dalszych etapach pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 od siebie mogę dodać wierć bulaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prousse Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 wierć bulaje! powodzenia przy pierwszym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi