Shilka (Robert T.) Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 Cześć Na necie pojawiła się link do aukcji na której gość sprzedaje sklejony prototypowy model PT-76 Trumpka. Z tego co widać to model wygląda bardzo ładnie i nie wymaga większych poprawek. Patrząc na te zdjęcia aż nie mogę się doczekać kiedy model pojawi się w sprzedaży. >>Link do aukcji<< Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 Miodność... chcę go pod choinkę Pozdrawiam sokol PS. No to Dragon ma podwozie... może na nim wypuścić Topasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 8 Listopada 2007 Autor Share Napisano 8 Listopada 2007 No to Dragon ma podwozie... może na nim wypuścić Topasa Chyba masz na myśli Trumpeter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 Tak miałem na myśli Trumpka... Za bardzo człowiek się podniecił, jak zobaczył to cudo Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 Kolejny model z sekcji "Obowiązkowe". Ciekawe czy osłony pędników są ruchome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 Robert litości !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 JA do końca nie jestem przekonany, że to Trumpek. Dlaczego, ano dlatego, że ma być dostępny dopiero w 2008 roku, szybciej to mi wygląda na rosyjski EE. Ale to tylko moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 JA do końca nie jestem przekonany, że to Trumpek. Dlaczego, ano dlatego, że ma być dostępny dopiero w 2008 roku, szybciej to mi wygląda na rosyjski EE. Ale to tylko moja opinia. Cześć, W Niemczech można już go zamawiać (podobno do grudnia ma być w sprzedaży), a co wiem to wersja PT-76B ma być dostępna w 2008 roku. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 ... a co wiem to wersja PT-76B ma być dostępna w 2008 roku.Adam Czyżby małe chińskie rączki, pomyślały o polskiej wersji?? To i kotwiczki 7 Dywizji będą?? Cuda się może jedna zdarzają Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 ... a co wiem to wersja PT-76B ma być dostępna w 2008 roku.Adam Czyżby małe chińskie rączki, pomyślały o polskiej wersji?? To i kotwiczki 7 Dywizji będą?? Cuda się może jedna zdarzają Pozdrawiam sokol Jakie wersje malowania będzie miał to sie nie orientuje ale może ze chłopaki z Trumpka pomyślą i polska wersję dołożą. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 Wersja B, była polską modyfikacją. Z WKMem na obrotnicy, przy włazie. Więc powinno być polskie malowanie Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 Wersja B, była polską modyfikacją. Z WKMem na obrotnicy, przy włazie. Więc powinno być polskie malowanie Pozdrawiam sokol Tu sa pokazane dwie wersje PT-76 http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/trumpeter.htm A co znajdziemy w pudełku to sie okaże. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 Masz awersję do spacji przed adresem strony (podobnie w temacie o T-34)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Z tego co widać na necie to będzie wersja z hamulcem wylotowym ale bez wkm-u. Na szczęście kiedyś zbudowałem t-54 Trumpetera, z którego jeden wkm mi został. Co, do kalek to bym się nie podpalał, lepiej zaoszczędzić sobie rozczarowania, chociaż z drugiej strony był przecież KUB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 9 Listopada 2007 Autor Share Napisano 9 Listopada 2007 Są już zdjecia wyprasek: http://www.trumpeter-china.com/war513/products/en_message.asp?id=532 Wygląda apetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 9 Listopada 2007 Autor Share Napisano 9 Listopada 2007 JA do końca nie jestem przekonany, że to Trumpek. Dlaczego, ano dlatego, że ma być dostępny dopiero w 2008 roku, szybciej to mi wygląda na rosyjski EE. Ale to tylko moja opinia. Cześc Mam model Pt-76 z EE i są w nim całkiem inne wypraski niż w Trumpka. Porównaj sobie mój in-box z wypraskami Trumpka ( viewtopic.php?t=4592 ). To jest całkim inny model. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 3 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2007 Witam Na stronie Perthmilitarymodelling pojawiła się recenzja Pt-76: Trumpeter PT-76 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Witam, dzisiaj dostalem model PT-76. Po otwarciu pudelka nawet bylem mile zaskoczony. Czesci ladnie odlane bez nadlewek. Tylko model ma jeden MINUS to gasienice, prezentuja sie dosc slabo. Myslalem ze Chinczycy troche wiecej sie postaraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi