Luzak Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Witam, jest to mój pierwszy model samochodu więc proszę nie bijcie za mocno . Wszystkie komentarze, rady, sugestie mile widziane. P.S. Uprzedzając wszelkie pytania: kalek na modelu nie ma bo w czasie budowy je zgubiłem (rejestracje itp.). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefantes Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Przede wszystkim napisz kilka słów jak ten model wykonałeś. Czy to jest malowanie pędzelkiem? Fotki nie są dobrej jakości, ale odnoszę wrażenie, że poprzyklejały ci się jakieś paprochy do maski. Wnętrze wygląda ciekawie, masz więcej fotek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luzak Posted February 13, 2015 Author Share Posted February 13, 2015 Wnętrza fotek nie mam, te paprochy na masce to kurz a jest on dlatego, że model skończyłem model około 2 tygodnie temu i już się nagromadził. Model malowany aerografem ale nie wyszlo to za dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts