Luzak Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Witam, jest to mój pierwszy model samochodu więc proszę nie bijcie za mocno . Wszystkie komentarze, rady, sugestie mile widziane. P.S. Uprzedzając wszelkie pytania: kalek na modelu nie ma bo w czasie budowy je zgubiłem (rejestracje itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Przede wszystkim napisz kilka słów jak ten model wykonałeś. Czy to jest malowanie pędzelkiem? Fotki nie są dobrej jakości, ale odnoszę wrażenie, że poprzyklejały ci się jakieś paprochy do maski. Wnętrze wygląda ciekawie, masz więcej fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luzak Napisano 13 Lutego 2015 Autor Share Napisano 13 Lutego 2015 Wnętrza fotek nie mam, te paprochy na masce to kurz a jest on dlatego, że model skończyłem model około 2 tygodnie temu i już się nagromadził. Model malowany aerografem ale nie wyszlo to za dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi